torsdag 2 februari 2012

Mat, vikt o sånt där....
För några veckor sedan började jag tänka mer på vad jag stoppar i mig!
Jag följer inte någon diet/har inte förbjudit mig själv att äta något (tror inte på sånt för nån gång måste man ju börja äta normalt igen!) utan äter det jag tycker om men försöker givetvis undvika socker o för mycket kolhydrater!
Nu visar vågen -3,5 kilo!
Inte så mycket men en liten bit på väg o det känns faktiskt litegrann!

Vill absolut inte bli någon pinne (har jag inte varit sen innan puberteten! ;), till mina 175 cm tycker jag det är fint med kurvor men nu har det blivit lite för mycket av det goda o jag vill trivas med mig själv!

Hoppas på att gå ner lite till!!


Ha det bra!


Kram Liza

12 kommentarer:

VITT & VINTAGE sa...

Jätteduktigt av dig!! Jag borde verkligen göra samma sak... man mår inte bra när man känner att det blir lite för mycket av det goda..;) Precis som du säger tror jag också på att tänka smart istället för att hårdbanta...
Nu blev jag ju inspirerad till att också tänka mig för lite mer innan jag stoppar chokladbitarna i munnen ...;)
Ha det så bra!
Kramar Anetthe

Linnebo -Mia sa...

Åhhh va duktig du är, här går det skittrögt... ingen aning om varför då jag har stenkoll på vad jag äter... trööökigt. Men jag hoppas det släpper snart.
Heja på dig tjejen
Kramen ♥

Sallys hus sa...

Hej hej!
Oj det lät som om jag kunde ha skrivit det själv..;) Bortsett från att jag är 162 och har fått alldeles för STOORA kurvor...

Jag följer inte heller någon diet..tror på tallriksmodellen och att röra på sig. Min våg visar inget minus än...men snart så..;)
Livet är för kort för att man inte ska unna sig lite gott på helgen...bara det att mina helger har tenderat till att börja tidigare o tidigare o hålla i sig längre o längre.
Korvstroganoff är en favorit hos mig med..;9
Kram o ha en fin eftermiddag!
Katarina

Vita huset 28 sa...

Jätteduktigt av dig, klart man ska vara nöjd med sig själv.
Började igår o tänka på vad jag stoppar i mig. Har några kilo för mycket. Men kommer inte heller bli nån pinne. De var jag när jag började gymnasiet, 49 kilo till 1.64. Men de kommer inte hända o de vill jag inte heller.

Dela gärna med dig av nå bra matrecept, har fastnat i de gamla.

Kram Camilla

Zink & vita ting sa...

Bra jobbat!
Tänker precis som du! Bra mat och då mår man bra!
Inte snyggt att vara för smal när man är lång... är ju själv 183 och då är det gott att ha lite kurvor för att inte bli pinne ;)
Kram på dig!
Mimmi♥

Hem & Drömmar sa...

Superduktigt Liza. Jag försöker oxå gå ner lite eller kanske hellre omfördela vikten. På mig sitter allt vid rumpa och lår inte riktigt vad jag vill ;).
Ätt försöka äta mera rätt och inte hålla någon speciell diet är nog det allra bästa.
Ha de gott, kram Ing-Britt

Rosa huset i vitt sa...

Bra gjort. Jag har gått ner 9kg från juni 2011 fram till november, sen har jag stått ganska stilla ett tag nu, men jag har bara 2kg kvar ca innan jag kommer ner till det jag känner att jag vill väga för att må bra. jag har ätit precis som vanligt men undvikit kaffebröd och choklad . Jag kunde nåt kaffebröd varje gång jag drack kaffe och det blev många koppar ibland.


Kram Rosa

Therese sa...

Så duktig du är! Så tänker jag med, mindre protioner å striktare på veckan så guldkant på helgen. Då kan man hålla det på sikt :-D Lämnar massor av kramar, här ska vi ut i köket å se till mjukpepparkakan i ugnen som jag å barnen bakat till pappan i huset! KRAM <3

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Härligt att det syns på våge!! Grattis o stå på vidare i samma anda c",)
KLEM ANNA

Anna sa...

Hej !!!!

Vad duktig av dej, HEJA på !!! Det ä en härlig känsla när man börjar gå ner i vikt, hoppas du känner dej piggare och fräschare, det gör alltid jag !
N
Kramar vännen min

Sofi sa...

Å va duktig du är Liza! Har också trappat ner på sötsaker men inte lyckats helt än:)
Fortsätt kämpa på!
Stor kram till dig!

Therese sa...

Hi hi jo du, jag erbjöd henne ett gammalt loppat strykjärn men nääää det dög inte, ingen prynad ville hon ha ;-D Ett riktigt MED kontakt så det blir varmt var hon noga med... får se om det finns leksaks med batterier som blir ljumma, vore nått... KRAMIS <3