Bountybollar:
50 g smör
½ dl sirap
½ dl florsocker
2 dl vispgrädde
1 påse kokosflingor (200 g)
200 g ljus blockchoklad
Blanda allt utom kokos i en kastrull och koka i 5-8 minuter, tills smeten börjar bli lite seg. Tillsätt kokosen. Låt smeten svalna något och rulla sedan små bollar och lägg på bakplåtspapper. Ställ kallt minst en timma.
Smält chokladen över vattenbad. Doppa kokosbollarna i chokladen och låt dem stelna på bakplåtspapper.
Förvaras kallt!
Jag släppte ner mina bollar i chokladen o lyfte upp dom med en gaffel så får man inte med sig så mkt choklad..
Lycka till!
Kram Liza
4 kommentarer:
Tack snälla du:)Kram Susanne
Jag ska absolut prova det där! Har sett receptet hos andra bloggare också så de verkar väldigt populära:)
Stor Kram Annelie ♥
Smaskigt!!
Vad mycket mysigt du hinner med!
Ha det bra!
Kram!
Min syrra gjorde dom o tyckte det var jättegoda så nu måste jag också!
Kram! Susanne
Skicka en kommentar